En extra vilodag?

Idag är en kyligare och blåsigare dag. Jag har ingen större lust till något än. Jag ser slött Kommissarie Frost från igår på videon och somnar och spolar tillbaka om och om igen, för jag somnar om lika många gånger. Jag får besök av myrbekämpningen och han sprutar runt huset igen. Jag lagar mat, makaroner och korv med morötter från konservburk. Jag har läst tidningar och nu har jag ont i huvudet och klockan är inte ens fem. Jag har ingen lust att diska. Jag vill inte duscha. Jag går bara ut små korta svängar runt huset. Igår gjorde jag å andra sidan rätt mycket. Kanske är det en vilodag bara idag. En skönt kravlös semester.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.