Norra jag.

Hemma! Boar in mig och kisse i huset. Kisse är så nöjd och glad för att vara här, det ser jag på hans nyfikna sinne och höga svansföring. Underbart att se honom trivas! Jag trivs med, trots att jag har saker att göra, bädda, diska en låda med mögel, sitta i ett halvvarmt rum och 14 grader är bättre än 4 i alla fall. Tvn fungerar och jag har mjölk att dricka. Är så törstig!
Tänk att jag får vakna här fyra morgnar. Jag får sova här fyra nätter. Jag får vara här tre och en halv dag. Vad ska jag göra? Sova. Sova. Sova. Skriva. Skriva. Skriva. Läsa, Läsa Läsa. Vara i trädgården. Klippa ner rosorna. Höra hur rabarbern växer. Sånt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.