Stressad? På en vilodag?

Jag känner mig lite stressad. Plötsligt är det mycket som händer. Hinner jag med i svängarna? Den senaste veckan har varit sån. Jag är van vid mitt lugna tempo. Nu behöver jag öka takten. Världen har inte stannat upp bara för att jag har gjort det. Plötsligt finns det flera jobb att söka. Jag har träffat fler än jag brukar. Vad är viktigt? Vad kan vänta? Och om jag skjuter upp en sak, hur känns det då, lugnt eller inte? Bäst att känna efter. En del saker behöver avslutas innan jag tar tag i nya med. Jag skriver mina listor som jag brukar. Där får jag en viss överblick över läget. Jag ritar schematiska bilder med. Idag ska jag ut och äta lunch. Och sedan sjunger kören sin sommarkonsert som avslutning inför sommaren. Och så fastnade jag framför tv:n med Top model i USA. Jag är helt fast där. Jag ska inte börja titta, lär jag mig, för sen har jag svårt att gå. Tur att jag har video att spela in på. Jag får se det en annan dag. 

Ett svar på ”Stressad? På en vilodag?

 1. Jag känner igen det!
  Tips
  Kom i säng i skaplig tid!
  Kliv upp vid 7-snåret, dra på jogging-
  brallorna och var ute en timma.
  Ät en härlig frukost medans Du planerar dagen och sen är Du lugn som en filbunke. Planera inte för mycket under en dag 1 eller högst 2 viktiga saker.
  Blicka inte längre fram än en dag.
  Dont be afraid you are not alone. AK

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.