Att utmana.

Vad ger jag mig in på? Dessa utmaningar är verkligen inte enkla och sköna. Drömmar och visioner pratade en kvinna om igår. Jag har väl såna, som driver mig till att ständigt bryta ny mark och få andra gränser. Vad är egentligen drivkraften? Organismens behov av balans. Gamla mönster som behöver avslöjas, ses, värderas i nuet som är. Jag anar något där i mörkret och dimman. Oskarpa konturer och skuggor lurar ögat att tro det är något som det kanske inte är. In med ljuset. Öppna garderoben. Ut med spökena. Se det som är, just nu.
Idag språkklasskonferensens andra dag. Sen hem och förbereda göteborgsbesök och packa. I morgon till Danmark på fest.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.