Lite av varje.

Är inte frisk. Å så trist!
Har mina vanliga tandproblem. Och så ont i halsen, nyser och är allmänt hängig. Orkar nog inte städa klart till på fredag och till gästen, som kommer när jag ska på festen. Japp, jag kan rimma!
Behöver inte planera till skolan i morgon. Ska på språkklasskonferens på andra sidan stan. Det blir två dagar av föredrag och umgänge med kollegorna hela dagarna det. Kan bli både härligt och jobbigt. Komprimerat. Intensivt.
Tänker mest på framtiden. Och är i en dag i taget. Går inte att göra annat heller i och för sig. På fredag kommer gästen. På lördag lämnar jag gästen och reser till Danmark och går på sommarfest på gestaltinstitutet. Sen hem på något sätt på söndag. Hur vet jag inte än. Det är spännande att ha det i hängande i luften och inte veta hur.
Behöver göra en hel massa innan dess. Stryka, packa, fixa nerresebiljetten som räcker fram till Lund, städa, diska, bli frisk. Vad ska jag ha på mig på festen? Å dessa svåra beslut. Något klänningsaktigt absolut. Benen ska fram, bort med vinterkläderna, det är för sjutton en sommarfest!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.