En lugn dag?

Det är söndag och jag går inte till kyrkan idag. Jag har sovit illa i natt och på morgonen sov jag sen riktigt bra. Då blev det försent att gå. Så ringer telefonen och det är en journalist som vill skriva om hur jag har levt på kredit ett tag. Jag har bloggat lite om det. Tja… jag får fundera över dagen om jag vill skylta mer med det. Det åskar och regnar nu. Kanske är det en riktig urladdning som behövs för både det ena och det andra. Ikväll får jag middagsgäster. I morgon med. Skönt att bara behöva tänka på vad jag ska laga för mat idag. Och vad jag ska handla. Inte bygga klart något idag. Inte börja på nya projekt. Inte tänka på framtiden så mycket. Inte idag.  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.