Belöningen!

Idag har jag tittat på en serie som heter Weeds. Gräs alltså. Deras liv verkar inte särskilt muntra. Och vad så med mitt muntra liv? Jag kom på att jag skulle få tvätta bilen hos min bror. Idag och ingen annan dag. Bara att göra det. Nästan hela blev klar. Jag har insidan kvar, utom dammsugning och innanför dörrarna. Skönt att ha en renare bil! Det var länge sedan. Sen åkte jag hem och började skura badrummet. Och sedan tog jag ett skönt bad med öppet fönster och mosaik i fönsterbrädan och en gindrink där. Å, så härligt njutningsfullt! Det var värt hela veckans hårda slit med att bygga väggen och få klart fönsternischen i badrummet. Nu kan jag se fram emot att få besök med, i morgon och på måndag.

2 svar på ”Belöningen!

  1. Weeds visar ett ytligt liv med sex och droger till vardags ihop med obearbetade sorger och otillfredsställda liv, utan andlighet och sann glädje. Våra liv kan bara vara djupare och bättre än deras. Och då kan vi le åt dem och andas ut… eller…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.