Medan jag väntar…

Medan jag väntar på inspiration till att skriva något, så började jag borra hål i reglarna till väggen. Då tog batteriet slut till borren. Så nu väntar jag på att batteriet ska ladda. Jag inser att jag väntar på att mer ska hända. Jag väntar på mejl – förut skulle man sitta och vänta på att telefonen skulle ringa… Jag väntar på erbjudandet om det roliga jobbet, som passar just mig. Jag väntar på att det ska bli torsdag och fredag och lördag och så vidare. Jag väntar på att gå ut och äta lunch med en gammal bekant. Och att få pengar. Och att se på Top model. Medan jag väntar på vad som än ska hända i mitt liv, så passar det att vara kreativ ibland. Det känns som motsatser – att vänta passivt och att vänta kreativt. Och en dag tröttnar jag kanske på att vänta. Kanske. Vad händer då?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.