Förberedelser.

Nu är det sista hela dagen här i mitt ensliga paradis. Solen börjar lysa in genom fönstren, på sydsidan av huset. Det ser varmt ut, men fortfarande regerar nattkylan.
Jag tror faktiskt jag gör mer om jag har planer att hålla mig till. Det behöver inte vara några stora vidunderliga planer som skidåkning eller promenader, men diska, se på tv, dammsuga och sånt. Jag ska lära mig en ny sång till skolan. Och på måndag jobbar jag igen. En mental förberedelse alltså, både för att avsluta det som är och var och att börja på det nya som kommer. Också dags för att packa och komma iväg hem i morgon förmiddag. Jag tror jag börjar med att gå upp och duscha. Nu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.