Att vara händig och kreativ!

Det är inte klokt vad jag kan! Jag är så imponerad av att jag både vågar och kan! Jag håller på att sätta upp reglar till min trävägg, alldeles själv. Jag kan! Och det är rätt så kul, att se något växa fram, som jag har visioner om. Och så ska jag få hjälp med att såga råspont på brädgården. Jag är så tacksam för det! Min hjälpsamme vän visar säkert också hur jag ska spika väggen. Och lånar ut en hyvel, för den andra delen av väggen har en bump att ta hänsyn till. Extra jobb. Trist. Suck! Men överkomligt. Det som inte verkar överkomligt just nu är bristen på pengar. Jag inser att jag kan klara av att inte ha en man här hemma, att jag inte har jobb just nu. Men att inte ha pengar är det mest deprimerande och ångestfyllda jag vet. Jag fick veta igår att jag får en enorm summa i restskatt. Året Runts horoskåp har verkligen stämt för mig den här veckan. Nu gäller det att jag blir kreativ på andra sätt med och inte bara bygger väggar! Hitta ett jobb! Var finns mitt nästa jobb?

2 svar på ”Att vara händig och kreativ!

  1. Vad skönt att läsa att du vågar ge dig på den där väggen själv. Att du tycker om att se hur väggen växer fram på grund av arbetet som du lägger ner på den. Väggen blir din!

    Hoppas att solen värmer på och i dig!

  2. Tack raring! Tack för all din uppmuntran! Jag hyvlar brädor nu, det kommer ta flera dagar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.