Första natten i mitt vinterhem.

beskrivning Jag vaknar några gånger på natten. En av dem för att jag håller på att bli kokt i värmen från en värmefläkt. Och en gång för att katten håller på att krafsa på mig. Han är gossig och vill vara nära. Och tacksam för att han får vara här. Vi behöver båda miljöombytet.
Nu är det måndag och det är 22 grader inne. Jag fick igång kaminen till kvällen. Men har jag pengar över någongång – läs: om banklånet räcker – ska jag sälja den gamla kaminen och köpa en modern. Vem vill köpa den här? Den är till salu så snart vintern är över.
Vad har jag nu för planer? Leta fram skidor. Handla jäst och mjölk. Baka bullar. Läsa. Skriva. Se på tv. Axess tv har slutat sända på markkanalen, tv 6 finns. Går ju inte att jämföra kulturellt sett, men ok eftersom På spaning i New York har börjat gå där igen. Hur många avsnitt har jag missat den här gången innan jag upptäckte att den börjat går där igen? Puh! De har gått där förr! Går att se om igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.