Så vitt jag vill.

beskrivning Jag blir också insnöad idag. Till och med på tredje våningen täcks fönstren mer och mer av snö. Rätt så skönt, så länge jag inte behöver ut och åka. Ska vara hemma.
På skivtallriken snurrar Joni Mitchell. I huvudet snurrar tankarna på var receptet på sommarens godaste rulltårta är, den som jag skulle baka till mina arbetskamrater till måndagens möte. Hm. Jag får leta!
Här finns högar att leta i. Tidningar och kartonger att slänga. Papper att sortera. Allt som jag under hela hösten helst inte ville se och ta hand om. Allt ligger ju där. Och vem får ta hand om det? Jag. Ingen annan. Kanske behöver jag skaffa plastfack som sorterar allt bättre, än att ha det i en och samma hög? Tja… planer , planer. Eller ta hand om alla papper direkt.
Och internetuppkopplingen är instabil. Avslutar sig om och om igen numera. Än så länge är jag rätt så tålmodig med det. Hur var livet före internetuppkopplingar hemma? Det har jag glömt. Och att vara med på facebook är både kul och inte. Mest kul att skoja runt. Tycker om att le åt det knasiga där. Skönt att jag kan. Och saknar en hjärtevän. Det är jag inte ensam om att göra. Vi är många som saknar någon. Istället har jag böcker som bästa vänner hemma. I böckernas värld kan allt hända.
Nu: sortera, städa, diska, tvätta, läsa, lyssna på musik och njuta av naturens makt att skapa vidunderliga vintervita landskap åt oss.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.