Onsdag.

Igår var jag i stan en helt vanlig tisdagskväll. Mycket ovanligt för att vara jag.
Marie Bergman ledde en samling människor ut i ett musikaliskt äventyr. Vi som var där skulle tillsammans med henne, få en erfarenhet av toning. Ordet kommer av tonus = spänning. Vi sjöng på låga toner och höga toner och mittemellantoner. Ingen bestämd ton. Bara sin egen. Så var det lite meditation och toner på olika vokaler efter chakrapunkterna ihop med en affirmation. Det var en fin kväll. Kanske kan jag få hjälp av henne Marie att bearbeta min numera svaga och lustlösa sångröst. Jag vill göra något med rösten. Jag vill sjunga. Jag vill kunna det igen. Jag vill höras. Jag vill kunna sjunga mina egna sånger utan att komma av mig.

Undrar vem som kommer skriva på gästbloggen nästa gång? Och när? Hm… det blir en överraskning för oss alla. Bara den som skriver vet.

2 svar på ”Onsdag.

  1. Oj, vad spännande det låter! Och klart du hittar tillbaka till dina egna sånger! Kram!

  2. Ja verkligen spännande. Märkligt med. Jag hoppas att jag kommer sjunga igen. Just nu hostar jag mest. Kram århusraring!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.