Typiskt!

Jag kom hem rätt sent från jobbet idag. Eftersom jag inte har några särskilda lektioner i morgon, slappade jag framför tv:n och programmerade det jag ville spela in på videon. Så gick jag till kören och sjöng för fullt. När jag kom hem tänkte jag ha en star trek-stund framför tv:n. Sista avsnittet. Sista avsnittet i sveriges television, sa hallåan olycksbådande i tv i går. Och vad fick jag se? Jo, barnprogrammen i den andra kanalen. Jag hade programmerat fel kanal. Å så trist! Och snopet! Så kan det gå!
Jag får trösta mig med att tänka på en rolig, tänkvärd sak läste jag på en lapp idag på jobbet hos en arbetskamrat uppe i resursgruppen:
”Tänk mer på passionen och mindre på pensionen.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.