Mina sömnpiller!

Jag sover mer eller mindre oroligt varje natt. Men ovanligt nog var katten tyst just denna natten. Jag har börjat lyssna på Spanarna igen och På minuten som var mina sömnpiller ”förr i tiden”. Vaknar jag , så sätter jag på ett program via datorn och somnar snällt om igen rätt snabbt, på nån minut bara… Nu slipper jag vakta radion för att spela in programmen på band. Jag bara sätter på datorn, så laddas nya program ner med podcaster, vad nu det betyder på svenska. Och vad heter det på svenska? Vad finns det för svenska ord för att beskriva sånt med? Hur böjs ordet? Är det ett substantiv eller verb? Hm… Det är som en prenumeration. Praktiskt är det i alla fall. Teknikens under med. Varän jag är i världen och kopplar upp mig, så kommer programmen till min dator. Fantastiskt, tycker jag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.