Rör!

Strax ska jag åka till doktorn och få rör insatta i båda trumhinnorna. Lite läskigt är det. Bedövningen han lägger på trumhinnan gör ont att få just där. Beröringen smärtar. Usch! Men sedan är det nog inte så farligt. Tills han ska ta nästa trumhinna…
Jag hoppas att det går bra och att jag kan höra världen igen utan att behöva svälja så mycket för att jämna ut trycket. Sedan får jag vara försiktig med vatten i öronen antar jag. Ha öronproppar i när jag badar och duschar. Men försvinner känslan av att vara i en egen hörselvärld, så är det ett pris värt att betala. Kanske vet doktorn också hur det kommer sig att jag fått sån yrsel sedan han gjorde hål i trumhinnan sist. Bara jag ska vända mig lite i sängen så snurrar huvudet. Ibland behöver jag inte ens röra mig för att känna yrseln. Jag hör vad gnällig jag är…. Jag behöver nog lite tröst idag!

2 svar på ”Rör!

  1. Hoppas att det gick bra med rörisättandet! Och att ingreppet får den effekt du önskar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.