Just nu!

Just nu sitter jag och skriver såklart. Men annars i ett ”just nu” ser jag på tv, på curling, jag har ingen aning om regler och jag vet bara vilket lag som har vilken färg på stenarna, ändå känns det spännande att titta en stund då och då.
Jag ser på första säsongen av MASH emellanåt med. Jag fick den i julklapp och jag gillar den serien. De dricker gin där. Det gör jag med. Fast deras är oblandad, min är blandad med cola eller grappo. Jag ser på avsnitten med dansk textning, så övar jag min danska under tiden. Himla bra med dvd-tekniken att kunna välja språk! Å, vad jag vill åka till Danmark. Helst nu! Men jag har inte råd. Jag åker kanske senare i vår.
Jag har ett jobb jag ska söka. I huvudet bearbetar jag vad jag ska skriva. Jag ska ringa och ta reda på lite mer också. Kanske gör jag det idag.
Vad mer just nu? Klä på mig? Gå ut? Köpa mer gin? Ja, så får det nog bli!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.