Nytt!

Jag har äntligen köpt nya vinterskor. Jag har tänkt göra det i tre år. Jag är inte så intresserad av att handla kläder och skor. Jag gör det mest för att jag behöver. Och nu var så behöva-gränsen nådd! Jag såg reaskyltar i skoaffärerna: Halva priset! Så… jag provade en massa skor. De jag möjligen ville ha, fanns inte i min storlek. Så köper jag det jag brukar, som vanligt, ett par ecco-skor. Dyra som bara den. Inte alls för halva priset. Suck! Stor suck! Men skorna satt skönt. Och jag kan ha dem både till byxor och kjol. Svarta. Med kardborreband. Lätta att reglera oavsett vad jag har för strumpor på. Nu är jag nöjd. Nu slipper jag tänka på vinterskor på några år igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.