Värme!

Ibland finns det värme att få mitt i vintern. I ett gulligt brev på mejlen. I ett sms som är fint och kärleksfullt att få, precis när jag behöver det. En kram som jag får med en innerlighet och som jag blir rörd av. Ett fint brev i brevlådan. En varm, lekfull blick. Någon som tar på mina fötter för att ge tröst och medkänsla, när vi sitter på madrasser och pratar. Människor att krama när jag behöver närhet. En människa som kan se att jag är vacker ibland och som viskar det i mitt öra. En annan som ser det jag visar och är och som tycker om mer och mer av mig
Tack alla fina raringar som jag möter på min väg. Ni är som guld för mig!

2 svar på ”Värme!

  1. Läser din dagbok. Den ger mig styrka. Känner en sån gemenskap med dig genom den, då jag kan känna igen mig.
    Ilselil

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.