Snöskottning och vila!!

Det snöar mera och mera… Jag tycker om snö. Det är första vintern på lång tid som jag inte behöver skotta. Det är skönt att slippa. Ibland var det avkopplande att skotta snö i. Ibland bara ett måste.
Här på gatan kommer ingen snöröjning förrän någon dag efter det har slutat. Och då kommer flera traktorer, de skyfflar i olika områden., beroende på vem som äger marken. En traktorförare flyttade snö, från en hög, till en annan tio meter längre bort. Han hade nog inget annat att göra… Baske mig, hör jag inte en traktor redan nu? Eller åkte den bara förbi?
Jag ska ta mig några dagar ledigt från skrivandet. Jag behöver vila lite och göra annat, skotta snö från bilen till exempel!
Här är en till bild på Prosit, min gullkisse:
katten

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.