Kisse!

Idag får min katt vara med i dagboken. Han ligger och sover just nu på fönsterbrädan i vardagsrummet. Elementet under ångar nästan av värmen. Han verkligen njuter av att vara där och vara liksom halvgömd bakom gardinen. Ett annat bra sovställe är under ett täcke eller filt. Det har hänt att jag inte sett honom där och satt mig på honom. Inte så bra.
Ibland sitter han på skrivbordet i mitt arbetsrum. Där kan han titta ut. Ofta ligger han under sängen där. Dit gick han direkt när jag tog fram transportkorgen idag. Han vet vad den betyder tydligen… Han ska åka till Leif och vara där fram till söndag, så att jag får en kattfri vecka hemma. På lördag får jag besök av en allergisk vän. Då hinner jag städa undan ett par gånger emellan i alla fall. Hoppas att det räcker.
Bästa leksaken är ett garnnystan av ylle. Den kan han leka med själv mest varje dag. Eller så leker vi ihop.
Han sover faktiskt rätt så bra nu natten igenom. Och han klarar innekattlivet bra med. Snart får han vara ute mer på balkongen, bara det blir några plusgrader igen.
Här är Prosit:
katten

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.