Med utsikt från sängen

Jag har kommit på att jag kan ligga i sängen och ha bärbara datorn där och vara uppkopplad till internet. Jag kan läsa mejlen, skriva ny blogg, surfa, skriva, lyssna på radio och allt där. Jag är så imponerad av teknikens under. Jag behöver bara gå upp för att hämta frukost. Sen kan jag leva mitt liv där i sängen mest. Fast det är ju en skräcktanke då. Några timmar så, då och då, får räcka.
Morgonvikt 68.3 kg. Jag har kommit tillbaka på spåret nu känns det som efter veckans två restaurangbesök. Och jag kände lust att gå ut på promenad idag. Det var längesedan jag kände så. Solen sken så vackert på tallen här utanför. Men nu har solen visst gått i moln. Jag börjar bli hungrig.
Får se om jag kommer upp nu då…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.