Tröttfredag.

Först handlade vi, jag och mina gäster. Sedan somnade jag. Snark, snark. ”Vill du höra hur du lät? Du lät rolig”, sa Micke. Nej tack. Jag tror dig.
Och nu är kvällen här med tandvärk och kyla i kök, badrum och pysselrum. Jag luftar elementen och där kommer det bara ut kallvatten. Får se om det blir bättre i morgon eller om jag är en isbit då.
Kim Larsen sjunger på DR1. Och vad vill jag nu? Jag vet vad jag INTE vill. Inte frysa. Inte vara avstängd. Inte vara trött. Och jag fryser. Känner mig avstängd. Är trött. Nå, det är ju bara fredagkväll, trött efter en lång arbetsvecka, utan värme i halva huset. I morgon är det en ny dag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.