Snart sova.

Idag var en intensiv dag i skolan med två härliga lekarbeten. Jag är så glad över att jag har den kompetensen att vara lekarbetspedagog. Att få vara där i lekrummet, både som observatör, vittne, bekräftare och lekkamrat är en gåva.
Idag har jag också blivit vaccinerad och ömheten brer ut sig i armen, jag känner mig kraftlös där nu.
Jag ligger och läser om gestaltterapi ikväll. Och pratar med syrran som fyller år idag. Och vad vill jag bjuda på imorgon då när jag fyller år? Hm… Jag har en idé. Och jag hinner säkert få fler idéer tills imorgon eftermiddag.
Och jag skulle behöva en mentor till gestaltutbildningen. Vem kan jag fråga om det? Någon att bolla teori och upplevelser med. Vem skulle tänkas vilja?
Mycket snurr i huvudet just nu. Snurr, snurr! Bäst att gå till ro snart då kanske. Och vila stackars mitt huvud, jag har lite huvudvärk med. Inte bra.
Och så hänga upp en tvätt. Diska. Göra rent en kattlåda. Och skriva ett brev att inte skicka. Det vill jag också göra innan jag säger godnatt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.