Lördagsstädning!

Idag vet jag vad det är för dag. Dags att städa-dag! Jag har börjat slipa i hallen nu äntligen och har i alla fall börjat jobba där med underarbetet, så att det kan bli tapeter där snart. En bit i taget får det göras. Jag ska få hjälp av Leif sen. Han är väl inte så glad för det, men snäll…
Jag hittade capot till gitarren och spelade in två gitarrspår till ”Danas sång” igår. För att vara min egen kompositör, producent, arrangör, inspelningstekniker och musiker så tycker jag resultatet blir hyggligt. Jag har börjat mitt projekt och steg för steg kommer jag framåt med. Precis som med lägenheten, precis som med att återfinna min energi och jobbinspiration, precis som att tiden ska gå. Jag lyssnar på Lisa Nilsson och sången med texten ”Jag har kommit att röra mig sakta…” stämmer så väl in på mig just nu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.