Den som söker…. letar!

Jag letar efter mitt gitarrcapo, var kan det ligga? Jag vet ju var det låg för ett år sedan. Varför inte nu? För att jag har flyttat såklart. En del grejor ligger kvar på sin vanliga plats, i en låda, som bara blev flyttad som den var. Annat är uppackat och har sin nya plats. Men så finns de sakerna som bara är väck! Var är silen? Rivjärnet? Nötknäckaren? Capot? Och så finns en mängd saker som är borta , som jag inte ens saknat. Jag har ju inte packat upp allt än.
Nu har jag köpt ny sil och nytt rivjärn. Men capot, jag vill hitta mitt capo!
Jag får fortsätta att leta nu. Den som söker skall finna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.