Ut i världen …

Idag ska jag ta några kliv ut i världen. Först fixa en grej till bakluckan på bilen. Efter en av krockarna i våras, fattades den på verkstaden, de beställde den, den kom inte, jag ringde och nu finns den och jag glömmer hela tiden bort att fixa det. Idag ska det bli av. Sen till Ikea och byta lakan och köpa tyg. En vän hade köpt ett så vackert tyg där och jag vill också ha det. Till vad? Överkast eller nattlinne eller något annat. I eftermiddag ska jag till stan och gå kurs i utbyggd grammatik. Det har med jobb att göra, jobbet jag inte har. Men jag kommer träffa andra talpedagoger där och det kan vara bra för mig att inte glömma att jag faktiskt har ett yrke.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.