Någonting om ingenting.

Jag lever i en märklig ingenting-tillvaro just nu. Ingen ringer. Någon mejlar. Jag har liksom dragit mig undan från världen ett tag. Jag har sett på filmer som berör mig nu i helgen och funderar mycket på vissa saker. Jag skriver mycket. Alla ljud stör, så jag lyssnar inte på någon musik eller annat. Jag glömmer bort att måla klart i hallen, men jag ser till att äta bra med pointsen. Någon viktminskning har jag inte sett till än. Jag dricker väl och motionerar för lite.
Morgonrutinen ska bli annorlunda har jag bestämt. Lite i taget förändrar jag vanor och mönster, så att jag kan få styrsel på mitt liv igen. Jag har klippt av och förändrat så mycket nu. Jag närmar mig fast mark. Min egen grund att stå på. Som är…ja vad? Asfalt, sand, en klippa, gräs eller annat? Kanske kan marken variera precis som livets variationer. Att jag står stadigt, det är det viktiga. Men det får gärna vara i närheten av vatten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.