Att höra…

Ibland kan jag verkligen undra vad som är sant eller inte. Jag hör dåligt, tycker jag och andra. Två distriktsläkare säger att jag har vätska bakom trumhinnorna. Jag känner jag har lock för öronen. Öronexperten säger att allt ser bra ut. Hörselprovet i total tystnad är normalt. Men när hör jag i total tystnad? Det är bara min inre röst som talar då och den hörs på andra sätt. Det är ju i mer störda miljöer jag hör dåligt. Och då tänker jag vidare, störda miljöer eller jag? Vill jag inte höra och prata med folk? Var ligger min uppmärksamhet?
Nåväl, nu har jag fått hål gjorda på trumhinnorna. Något händer med hörseln. Om det känns bra närmaste dygnet och inte sen, då kan jag få rör insatta. Konstigt, va!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.