Beslut?

Veckan är snart slut igen och i morgon väntar middag med en vän. Helgen har jag också planer för. Jag ska baka något till måndagsfikat och jag ska ta tjuren vid hornen och sätta mig ner med alla papper till förlaget och börja skriva brev ut till tidningar och sånt. Göra PR för min diktbok med andra ord.
Jag funderar över vad som håller mig tillbaka. Jag anar en del. Och jag är både ovan vid och känner mig olustig med att vara försäljare. Därför vill jag helst vara anställd. Det känns tryggt och säkert i jämförelse med detta otrygga och osäkra.

Tiderna förändras. Vill jag förändras? Vill jag det här tillräckligt mycket? Vill jag lära mig branschen och våga vara tuff nog i den?
Jag vet inte. Än.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.