Att ha flow…

Ibland grips jag av en oemotståndlig kraft, som jag bara måste göra något med. ”Något” är särskilda saker, som är kreativt betvingande. Så betvingande att det är det enda som betyder något, tills det är klart eller nästan klart. Eftersom jag har svårt att avsluta saker ibland, så blir mina saker inte alltid klara…
Sedan i går kväll har jag suttit och gjort ett cd-fodral, till min cd-skiva, som har en låt helt klar. Det är roligt att komma på vad det ska vara för bild, vad skivan ska heta, hur texterna ska stå och vad som ska stå var någonstans. Det är ett pyssel, klippa och klistra, titta och värdera med ögonen, så att allt känns harmoniskt och liksom ”mitt”.
Säkert finns det mallar för sånt här, men jag hittade ingen och Mikael sa: ”gör en själv. ” Och eftersom jag är självgående på så många sätt, så behövdes det inte mer för att sätta igång. Sedan försvinner tiden för mig. Plötsligt har flera timmar gått. Jag är tacksam för att tiden går. Just nu skulle jag gärna vilja ha flow ända till sommaren, som ett sätt för att slippa tänka, känna och vara. Suck! Nä! Då blir inte mina sånger inspelade ju. Vila lite nu bara. Känns det bra sedan, kan jag kanske spela in lite gitarrgrund. Från betvingande, till tvingande är steget inte långt… Jag vill hålla fast vid det lustfyllda kreativa skapandet nu!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.