Maria Hedberg!

Maria är min vän. Hon fick en stroke för fem år sedan och nu har hon börjat blogga om det. Jag kommer aldrig att riktigt förstå hur det är att ha fått en stroke. Och hur ska jag kunna förstå det? En del saker är såna att man själv måste vara där för att förstå. Och ändå är det bra och viktigt att få läsa om det.
Jag beundrar Maria på många sätt. Hon är en sån vän som hela tiden vill ta hand om en. Och hon är konstnärlig, ritar, målar och skriver. Maria har humor på ett sätt som jag lär mig av. Sin förmåga att kunna vara ihop med barn och vara inkännande har hon inte förlorat. Men andra saker är annorlunda nu för henne och hennes familj.
Med Maria kan jag vara i stort sett som jag är. Såna vänner är viktiga.
Läs hennes blogg här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.