Äntligen! Äntligen!

Jag är rätt så nöjd nu. Jag har kommit igång med att spela in mina sånger. Leif har varit här med inspelningsstudion och jag har skrivit en egen lathund för hur jag ska göra med den. Första sången är helt klar. Den sjunger jag a capella. Fast den ska inte till hemsidan. Bara till mig. Jag har gjort två kompbakgrunder med möjligen rätt tempo. Annars får jag göra om igen. Gitarren blev bra på den ena. Fast där vill jag ha digitalpiano och hoppas på att få hjälp med det. Den andra är Lyckans stjärna, som Leif har gjort musiken till. Den kommer han spela till sen. Så jag har tre låtar igång! Tre är kvar. Äntligen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.