Baka bullar!

Det var jättelänge sedan jag bakade bullar. Och nu har jag gjort det för första gången i min lägenhet. Aaaah! Mmmm! Vilken doft! Och jag är glad för att jag fortfarande bakar så himla goda bullar. Så goda att de enda som finns kvar ligger i frysen. Åtta stycken. Fast jag bakade bara halv sats. Så det var XX st som jag har ätit upp nu. Glupskt! Till tröst! Hoppade över matmiddagen igår. Åt bullmiddag. Hade bara bullar hemma idag till frukost = bullfrukost. Vem kontrollerar hur väl jag äter? Ingen!
Det här är väl en himla bra ingång till att börja på viktväktarna igen. På tisdag! Eller onsdag!! Eller…
bullar

2 svar på ”Baka bullar!

  1. Please, could you send me a copy of the ”bullar” receipt in english or spanish. I had tasted it and its flavour is excellent but I tried to found a understable receipt without success.
    Best regards

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.