Å ena sidan…

Å ena sidan vill jag åka norrut direkt efter jobbet. Å andra sidan vill jag packa och städa hemma i lugn och ro innan jag åker.
Å ena sidan vill jag vara på jobbet tidigare idag, så att jag hinner packa upp väskan med alla kataloger jag tog med från mässan igår. Å andra sidan vill jag ligga kvar i sängen så länge som möjligt och blogga och surfa runt lite och äta frukost länge.
Å ena sidan vill jag inte bära ner en massa packning till bilen som sen ska bäras upp igen när jag kommer hem. Å andra sidan finns det massor av bra-att-ha-saker att ta med. Sånt jag kanske skulle behöva där.
Vad vill jag?
Vad behöver jag?
Jag vill veta hur jag skiljer på dessa meningar. Jag behöver veta skillnaden på dem. Jag har lättast att veta vad jag INTE vill och behöver.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.