Ja ha.

Distributionskanalen av diktboken på Recito är uppsagd. Nytt avtal ska skrivas. Det är en läskig känsla. Jag är ute på okända vatten.
Hur ska jag komma vidare med lanseringen av boken? Jag har ju egentligen inte börjat med det. Något håller mig tillbaka. Jag är inte road av den sidan av företagandet. Den är trots det nödvändig och jag vill inte längre undvika det. Road eller inte, boken ska säljas också. Jag behöver fortsätta tro. Och tro mycket.
Kisse är hemma igen. Han har haft det så bra borta. Och jag hade en jättefin kväll borta med god mat och gott sällskap.
Och innan jag lägger mig, biter jag sönder tanden som håller på att fixas till. Den sprack. Drömmar och tänder som spricker, det är inget nytt. Ja ha, så är det bara.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.