Senaste nytt!

Jag känner mig som en tidningsförsäljare som skriker ut sitt:
– Läs här! Läs senaste nytt om Dana!
Nåväl… en mindre nyhet är att jag har börjat jobba i trädgården hemma mer. Och det ska gudarna veta att det behövs! Jag beskär vinbärsbuskarna och Leif kommer och säger lite surt:
– Jaså, du ger mig mer jobb nu igen!
Ja, ja, han gillar inte att ta hand om grenarna i flismaskinen. Det är väl ok.
En större nyhet är att jag ska opereras med titthålsteknik för meniskskadan i knät. Jättebra! Jag är så glad för det. Nu är jag rädd för att sitta på huk så att knäet låser sig. Det gör väldigt ont då.
Den sista och största nyheten är att när vi kom till skolan för att starta en ny termin, då fick vi veta att det finns ett förslag om att skolan ska läggas ner. Kommunen vill spara på lokalhyra, säger de. En del andra tror att gymnasiet vill ha fler lokaler. Eller så ska annan verksamhet in.
Folk är chockade. Vad ska hända? Blir det så här eller tar de tillbaka förslaget? Mitt jobb blir ju påverkat till en del. Tal- och språkklasserna får ju flytta till en annan skola. Men de relationer jag har på min skola nu, de försvinner. Arbetet i elevvårdsgruppen försvinner. Arbetsglädjen då? Försvinner den? Ska jag se detta som en chans till förändring kanske? Kanske! Nu ska först beslutet tas 15 september. Sedan får vi se vad som händer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.