Planer.

Hela natten har jag drömt om fakturor och paket och stor försäljning. Planerna går mot att som förlag gå med i Bokrondellen och sköta distributionen av boken själv. Det borde kunna gå. Jag får hjälp med det. Annars hade jag inte funderat på saken. Kanske är det det jag behöver göra, få erfarenhet av alla delar i en lång kedja, från ax till limpa, så att säga.
Vad kan andra planer vara då? Att översätta? Jag har ett möjligt uppdrag, som ger mer erfarenhet än pengar. Och ett drömuppdrag ligger ännu i sin linda. Jag väntar och väntar på besked.
Tiden går och jag väntar. Vinner jag på Lotto idag? Jag har sex spelfält och en jokerrad ordnade. Jag vill gärna vinna pengar till en ny bil. Det vore häftigt.
Idag tar jag bussen till vårdhemmet och hälsar på min vän som har Parkinsons. I den bästa av världar skulle inte Parkinsons, stroke och Alzheimer finnas. Men de finns. Och olycklig kärlek. Kärlek. Sorg. Vrede. Lust. Glädje. Allt finns, i livets oändliga mosaiker.

Köp diktboken ”Från ett hjärta till ett annat”! Beställ här:
litenupplaga.se
Bokus
adlibris

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.