Nöjddag.

Å vad skönt att vara tillbaka på jobbet och må så bra! En helomvändning sedan igår. Skönt! Tänk om jag kunde lita mer på vad min kropp vill säga, så slapp jag den där ambivalensen mellan vad jag är och vad mitt huvud tycker jag borde vara och klara.
Nu är det helg med glass och chokladsås. Mums! Ingen alkohol. Jag har en vit månad och det är jätteskönt att vara som jag var förr i tiden.
Nu vill jag ha det bra i helgen och göra det jag har lust med. Och så njuta av värmen hemma.
Bilen har jag inte hört något om, den är kvar på verkstan. Jag har bokat tid på en rekondfirma till onsdag. Hoppas bilen är lagad tills dess, vad det nu är som är fel på den, det som orsakat mögellukten. Jag kan väl spela lite på Lotto till helgen med, det vore fint att vinna några miljoner just nu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.