Kisse är sjuk.

Kisse är sjuk. Jag märkte det inte förrän jag kom hem från stan vid fem-tiden. Jag fick leta efter honom. Annars kommer han alltid för att möta mig i dörren. Han hade inte rört maten heller från i morse. Nu låg han flämtande på stolen, som är inskjuten under stora skrivbordet. Han ville inte bli klappad, han drog sig undan och ville bara vara ifred. Mycket varm och slö. Han var nog sjuk redan i morse, men det tänkte jag inte på då.
Nu har jag kommit hem från en middag hos en vän. Kisse har fått lite mjölk. Han söker mitt sällskap och vill gossa med mig. Svalare om nosen. Bra. Frisk är han inte. Kanske på bättringsvägen. Stackars min sjuka katt.

2 svar på ”Kisse är sjuk.

  1. Tack detsamma!
    Nu på morgonen kommer kisse och vill ha sällskap. Han går in till köket och äter lite. Jag avvaktar med veterinär. Hunger är ett bra tecken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.