SFFL konferensdag.

I natt regnade det. Jag tycker om att höra regnet och att vara inne samtidigt.
Idag ska jag till stan, till en tvådagars kongress med talpedagoger och logopeder. Där finns alltid ex-kollegor och ex-kurskamrater från gamla tider att prata med. Det är kul att ses igen. Och så är det föredrag att lyssna på, som ger perspektiv på att vi är många som arbetar för större kunskaper om språkutveckling på olika plan. Och ständigt kommer det nya barn som har svårigheter med tal, språk och kommunikation. Undrar vad som händer sen med barnen? Där finns alldeles för lite forskning. Klart jag är nyfiken på det. Jag skulle kunna tänka mig att forska på det och få veta om mitt jobb har haft betydelse i längden. Få veta om elevernas ofta långa och mödosamma strävanden ger ett i huvudsak bra och nöjt liv som vuxna. Jag hoppas det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.