Bättre.

Kisse mår bättre idag. Han pratar lite, äter lite och kommer fram när jag är i närheten och vill ha kontakt. Det får han så länge jag är hemma. Och strax ska jag till stan igen på den andra SFFL-dagen.
Ikväll ska jag vara hemma och vila. Bara slöa. Se på matchen. Heja på Danmark. Äta glass med chokladkolasåsen om jag fortfarande har lust med det då.

3 svar på ”Bättre.

  1. Hej Ancan och Raija!
    Kisse pratar nu med sitt vanliga lite missnöjda krävande jamande för att säga att han är hungrig. Men medicinen tror jag han spottade ut eller var det ett gammalt utspottat piller jag hittade? Hm…
    Heja heja!!! Danmark! Eller vad säger du Raija, du kan väl heja på Danmark du med…
    Ja jag ska smaska ikväll! O ja!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.