Slutet och början!

Nu är det snart dags att avsluta årets stora jobb och jag svettas stora droppar istället för att ligga på badstranden. Som tur är föredrar jag att vara hemma i huset och jobba. Jag får prickar i huden som kliar av solen. Och jag är ingen badnymf längre. Fast två dopp har det blivit denna sista vecka. Bra av mig! Nu slipar Leif av lite lätt på golvet som jag lutat och såpat. En såpning till och sedan kan vi möblera i snicken/gästrummet. Det blir senare idag det. Lite brädor på väggen saknas, panelvirket tog slut på brädgården och väggarna ska målas och ett upphöjt golv ska byggas. Det blir sen det.
Ett till projekt som ska avslutas är pardörren i källaren. Det är röd och fin nu med en gul ytterkant. Snyggt! En list ska spikas på igen och handtaget med och en sista gulockramålning.
Leif ska såga till en vindbräda till verandataket.
Vad har vi inte gjort då? Inte bytt panel på ena fasaden. Inte målat klart framsidan. Inte fixat i ordning i källaren och bakugnen. Inte plockat hallon och blåbär. Inte åkt ut med båt på älven. Men jag är nöjd ändå. Längtar till nästa sommar då vi ska ……

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.