Gäster!

Idag har tre gäster i huset åkt och ny gäst kommit. Först kommer ingen, sen kommer ingen och sen kommer flera… Det är härligt att gästrummet har blivit så klart nu så att man kan bo i det. Nu har jag flyttat ur vårt sovrum för sista gången? och kan sova kvar där fast vi har besök. Skönt! Fast det har ju varit helt ok att låna ut rummet med måste jag ju säga också. Det är ett fint rum, rosenrummet. Men fint och skönt att vara i, ska också gästrummet bli. Jag har provsovit där två nätter och det var behagligt. Bättre kommer det bli när golvet snart är slipat, tapeterna uppe och panelen målad. Det kan bli ett vinterrum för mig och Leif att bo i, för det är välisolerat inifrån.
Vad trevligt det är att ha besök. Jag har kunnat koppla av och inte jobba med huset. Det känns ovanligt. Jag och mina besökare igår var i trädgården Fraxinus och vid pärlan Rotsidan. Det är det bästa på hela Höga kusten tycker jag. Idag har Lasse och jag badat i älven. Nu har vattnet blivit varmt nog för mig. I morgon ska jag åka till sömmerskan som ska ta mått till min folkdräkt från Graninge. Bonden har slagit höet och det är ett vackert mönster. Snart är det dags att åka hem.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.