Uppskattning!

Två dagar kvar på jobbet. Och massor att skriva i helgen. Dubbeljobb, eftersom jag inte haft någon dator tillgänglig på jobbet. Suck!
Jag blev så gripen idag av en present jag fick av en elev och hans mamma. Jag fick en tavla med en rosenknopp, ett fotografi som mamman tagit. Så vackert! Och bakpå tavlan har eleven skrivit: ”Du är en blomma. hoppas att vi ses igen.”
Jag gråter nu med när jag läser det. Det är så fint. Då önskar jag att förutsättningarna för att stanna kvar på jobbet hade funnits. Men det finns det nu inte. Jag kommer i alla fall aldrig att glömma den här eleven. En riktig sötnos. Vi har alltid haft ett samtal igång och jobbat ihop länge, vi var båda nya för drygt fyra år sedan. Tack! Tack! Tack!

2 svar på ”Uppskattning!

  1. Det fina med Mathias rad var att den var helt hans egen. Han var helt på det klara med vad han skulle skriva och tittade endast upp med frågan, stavas blomma med två M, och kort efter, stavas hoppas med två P. Mathias kommer att sakna dig…
    Vi önskar dig all Välgång, Dana.
    Kram från Sonja

  2. Jag kommer sakna Mathias med. Hans ord kom från hjärtat, det kändes!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.