Tre arbetsdagar kvar!

Tre dagar kvar att jobba och jag är helt slut. Idag var det nära att jag inte kom upp ur sängen. Jag har sovit illa. Katten har väckt mig i natt och trampat omkring utanför lådan med bajsiga tassar. Suck! Sedan låg jag sömnlös länge med värkande rygg. Och tankar som snurrar. Allt jag måste skriva och göra klart före tisdag eftermiddag.
Ett par gubbar kom för att sätta upp en köksfläkt ovanför spisen. De borrade in i väggen och kortslöt en elledning, så nu kan jag inte använda spisen. De ska komma tillbaka idag och göra om. De skyddade inte heller spishällen från verktyg och borrdamm. Vågar jag låta dem fortsätta?
Vad kan jag balansera det här jobbiga med då? Jo, jag ska till sångpedagogen idag. Kanske kommer jag göra klart en låt till musiksidan i helgen om jag har röst som håller.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.