Praktiska saker?

Vad mycket praktiska saker jag behöver ordna med. Och bara ordet ”praktisk” kan man ju tolka på ett positivt sätt, fast jag känner det högst opraktiskt att behöva klaga på spisinstallationen t ex. Att spisen ställs i plant läge direkt är väl ändå inte för mycket begärt!
Att ett blixtlås på jackan fungerar med att stänga och öppna… det är praktiskt! Men att det släpper nerifrån och delar sig är så opraktiskt. Jag är för gammal för att dra jackan över huvudet! Nu måste jag hitta en ny vinterjacka snabbt. Suck! Jag som redan letat i tre år och inte funnit någon som duger tillräckligt bra.
Jag ska gå till arbetsförmedlingen i morgon och anmäla mig som arbetssökande. Snart arbetslös. Det är både ett praktiskt jobb att gå ner dit till arbetsförmedlingen, samtidigt som det är väldigt opraktiskt att inte ha sin försörjning ordnad innan man säger upp sig. För sent att ångra det nu dock!
Ja, listan kan göras längre. Tur att jag är långledig nu över helgen och har tid att göra en del av det som pockar på. Tvätta. Byta i kattlådorna. Flytta på bilen. Laga ugnspannkaka idag redan. Köpa böcker. Gå på stan och äta ute. Nu börjar hon le igen – det finns ju roliga praktiska saker att göra med!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.