Kvällsro.

beskrivning

Jo da. Brevet kom. Korrekturet stämde helt. Jag hittade i alla fall inga fel nu. Kanske sen. Det blir alltid fel. Förhoppningsvis uppstår felen och rättas till innan boken kommer ut. Alla på tryckeriet och Micke har verkligen gjort sitt bästa för att få allt att flyta. Jag är så glad för allt idag.
Och snedtakets gipsskivor har fått extra reglar. Jag sa till hantverkaren: Om det jag känner idag är lycka, vad är det då att känna lycka?
Nu orkar jag nästan inget mer. Bara dra ut det gamla urtunga pingisbordet ur källaren ner till tomtgränsen, sopa lite i källaren, fixa vattenavrinningen från vattenberedaren ner i nya brunnen. Bara sånt småtjafs. Sen duscha, vila, andas och vara i fullmånekvällen efter en bra och konstruktiv dag.
Och kisse fick vara ute hela natten. Han ville inte gå in. Jag tänkte: Låt honom njuta av natten med fullmånen med.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.