Nu är jag trött.

Vilken dag! Full av aktivitet. Från att klippa gräsmattan till ett försök att bygga en trappa ute, från att göra om en bild och symboler i boken som blivit fel, till att hämta bilen från verkstad och totalt ruinera mig på nya däck. Men bilen går som ett spjut nu igen. Fint. Boken provtrycks i morgon och går som expressbrev hit till mig sen för korrekturläsning. Om allt går som det ska, blir den tryckt på riktigt på måndag.
Och vad vill jag bli beundrad för idag då? Jo, jag önskar någon skulle säga att jag är duktig som bygger en trappa alldeles själv. Ingen bild på den här heller. Batteriet på kameran laddar. Jag får väl säga det själv då: Vad duktig jag är! som bygger en trappa. Äsch, den blir inte klar idag. Kanske i morgon.
Och inte har jag tid att åka hem än. Klematisen har inte börjat blomma än. Luktärtorna har bara slagit ut med två blommor. Huset är inte klart än. Jag är inte klar. Blir jag det någonsin? Antagligen inte.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.