Jag säger bara: ”Oj!”

Oj vilken morgon! Och jag har inte ens stigit upp ur sängen. Tänk att den stora världen är öppen för kontakt genom internet. Jag är helt överväldigad av morgonen. Av alla mejl. Av goda ord. Av kontakt med mina viktiga människor, familj, vänner och tryckeri. Jag är verkligen glad för er.
Det är så mycket som händer i augusti, så jag får ta några dagar i taget och verkligen vara i dem. Inte se för långt fram, så att jag missar det som är just nu. Nu kan jag planera tre nya dagar framåt. Jag är kvar i mitt hus i norr, bonusdagar. Jag är inte klar här än. Nu vill jag njuta av hallen ett tag med. Den är så annorlunda nu med hatthyllan. Och jag har städat på byrån med. Först igår gjorde jag det. Det tog två minuter. Inte mer. Men det var inte viktigt förrän igår.
Vad är viktigt idag? Kanske kan jag hämta bilen från verkstaden? Kanske kan jag fixa sten att lägga på framsidan av huset närmast fasaden? Klippa gräset, absolut! Och göra allt och ingenting. Några dagar till.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.